Vakmanhuren.nl

De vakman in Noord-Brabant

KlusjesmanKadobon

Doe een klusjesman kado!

Wilt u uw vrienden of familie verrassen met een echt origineel kado? Bestel dan de KlusjesmanKadobon! Niet alleen uw broer of zus met twee linkerhanden zal er blij mee zijn, maar iedereen die wel een helpende hand kan gebruiken doet u er een plezier mee. Misschien dat uw buren liever de tuin eens onderhanden laten nemen, ook dat is mogelijk. U kunt de KlusjesmanKadobon inwisselen voor het vermelde aantal manuren of inwisselen als tegoed wanneer u meerdere klussen heeft liggen en het aantal manuren hoger ligt dan vermeld op de KlusjesmanKadobon.

De KlusjesmanKadobon is te verkrijgen vanaf 2 manuren, u bepaalt zelf wat u wilt besteden. U kunt de KlusjesmanKadobon bestellen via onze centrale helpdesk, telefonisch bereikaar tijdens kantooruren op (073) 8220 221. Natuurlijk kunt u ook ons contactformulier invullen om de KlusjesmanKadobon aan te vragen.

Aan de KlusjesmanKadobon zijn voorwaarden verbonden, vraagt u ernaar wanneer u deze wilt bestellen. Zo is de KlusjesmanKadobon op dit moment alleen te bestellen voor de regio Den Bosch, Eindhoven, Tilburg en Breda.

De KlusjesmanKadobon is een initiatief van Vakmanhuren.nl en alleen in te wisselen bij de aangesloten websites, deze kunt u rechtsonder vinden op onze homepage.

Vakmanhuren.nl is VCA gecertificeerd. Dit betekent dat wij al onze opdrachten veilig uitvoeren, rekening houden met uw en onze gezondheid en daarnaast ook respectvol omgaan met natuur & milieu.

Waar werken wij

Wij werken door heel Nederland, maar zijn vooral actief in de regio Noord-Brabant. O.a. in de gemeentes 's-Hertogenbosch, Vught, Maasdriel, Zaltbommel, Maasdonk, Oss, Heusden, Loon op Zand, Dongen, Waalwijk, Geertruidenberg, Oosterhout, Gilze en Rijen, Breda, Etten-Leur, Halderberge, Rucphen, Roosendaal, Zundert, Haaren, Oisterwijk, Tilburg, Goirle, Sint Michielsgestel, Schijndel, Boxtel, Sint Oedenrode, Best, Son & Breugel, Eindhoven, Veldhoven en Oirschot.